Keuken

Een keuken is veel meer dan een plaats om te koken.

Het is een plaats waar we genieten, samenkomen met vrienden, tot rust komen, ... voor een snelle hap of een onvergetelijke culinaire ervaring. In onze keuken zijn we creatief: we leven ons uit, werken met de handen, durven buiten de lijntjes kleuren.

Een keuken moet voor ons ergonomisch zijn, technisch topkwalitatief en ook esthetisch hoogstaand, om naadloos aan te sluiten op de eetkamer. Ook moet er voldoende bergruimte zijn en veel natuurlijk licht.

Daarom werken we samen met Levasan. Deze gespecialiseerde B2B keukenbouwer voor groepsbouw levert een 300-tal keukens per jaar. Voor elk type appartement heeft Levasan een keuken ontworpen die aan deze eisen voldoet. Afwijken van deze standaard is mogelijk. Naargelang uw keuze wordt dit mee verrekend in de totaalprijs. Onze makelaars tonen u graag de verschillende stalen en kleuren op kantoor.

Naar de website van Levasan
Afwerking keuken 1 Afwerking keuken 2

Badkamer

In de badkamer vinden we inspiratie, intimiteit en ontspanning. Zalig wegdromen in bad, nog even genieten van de rust onder de regendouche,... We hebben overal aan gedacht.

Naar de website van Sax Sanitair

Parket

Hout creƫert een warme sfeer en voelt ook warm aan. Daarnaast is het geluidsdempend. Ideaal dus voor een appartement.

We werken steeds met een meerlagenparket: een onderlaag aangevuld met een toplaag van 4 mm in eik. In het standaardgamma vindt u de keuze uit verschillende types afwerking. Onze makelaars tonen u graag de stalen op kantoor. Het parket is geschikt in combinatie met vloerverwarming.

Technieken

We staan garant voor een energiezuinig appartement dat voldoet aan alle wettelijke normen en ze zelfs overtreft. Dit doen we door het consequent toepassen van enkele basisregels:

  1. We zorgen altijd voor een goed isolerende buitenschil in combinatie met een hoge luchtdichtheid.
  2. Ook installeren we een individueel ventilatiesysteem type D met warmterecuperatie.
    Dit heeft als grote voordeel dat elk appartement ook verantwoordelijk is voor zijn eigen systeem en dus zelf instaat voor het onderhoud (vervangen van filters). Er is geen geluidsoverdracht meer mogelijk via de leidingen tussen de verschillende appartementen.
  3. Elk appartement heeft zijn eigen CV-ketel. Dit is een hoog-rendement condensatieketel.

Copyright © 2019 Fenixco. All rights reserved. - Privacy beleid